Latvijā pazīstamā aktrise 66 gados apprecas ar bijušo deputātu: viņa jau ir apprecējusies otro reizi dzīvē

Esmeralda Ermale ir Latvijas aktrise, dzimusi 1956. gadā Iecavā. Viņa ieguva vidējo izglītību Iecavas vidusskolā un vēlāk mācījās Rīgas Kinostudijas Tautas kinoaktieru studijā un Valsts konservatorijas Teātra fakultātē. 1977. gadā vienlaikus ar Latvijas Valsts konservatorijas (tagad Latvijas Kultūras akadēmijas) beigšanu, Esmeralda Ermale arī pabeidza Dailes teātra VI studiju.

Viņa savu aktieru karjeru sāka Dailes teātrī, kur strādāja kopš 1974. gada. No 1977./78. gada sezonas viņa bija Dailes teātra štata aktrise. Lai gan viņa vēlāk darbu atstāja sakarā ar štata samazināšanu, 2022. gadā viņa atkal piedalījās Ināras Sluckas izrādē “Sievietes daļas”.

Esmeralda Ermale ir arī filmējusies kopš 1973. gada, kad viņa debitēja Gunāra Pieša filmā “Pūt, vējiņi”.

Turklāt Esmeralda Ermale ir darbojusies televīzijā un vadījusi raidījumus “Dzīvīte” (iepriekš LTV1, pēctam LNT) un “Daudz laimes!” (LTV1).

Viņa ir ieguvusi plašu atpazīstamību un popularitāti Latvijas teātra un kino vidē, piedaloties dažādos projektos un veicot gan teātra, gan filmu lomas.

15. augustā aktrise Esmeralda Ermale apprecēja ekspolitiķi Aldi Kušķi, kā ziņots Gitas Vīksnes materiālā “Aktrise aprecējusies ar bijušo deputātu”, kas publicēts izdevumā “Privātā Dzīve”.

Pēc “Privātās Dzīves” ziņojuma, 66 gadus vecā Esmeralda Ermale un viņas jaunais vīrs Aldis Kušķis (kas ir 57 gadus vecs) 15. augustā apprecējās Limbažu dzimtsarakstu nodaļā.

 

Esmeralda Ermale un uzņēmuma “Stagings Travel Design” direktors, kādreizējais Saeimas un Eiroparlamenta deputāts Aldis Kušķis, ir apprecējušies Limbažu novada pašvaldības dzimtsarakstu nodaļā.

Nedēļu pēc laulībām 66 gadus vecā aktrise un 57 gadus vecais uzņēmējs ir noslēguši laulāto mantikso attiecību līgumu, kas paredz visas mantas šķirtību.

Ermalei šī ir jau otrā laulībs dzīvē – 30 gadus viņa bija apprecējusies ar arhitektu Edgaru Treimani, šajā laikā izaugušas divas meitas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment